Magazin > VIP
7177 ogledov

Boj za Harryjevo srce: Meghan premagala to 27-letno lepotico

Sarah Ann Macklin
Ona je bila Harryjev plan B.

V času, ko je Harry poskušal osvojiti srce Meghan Markle, se je dobival tudi z angleško manekenko in obrazom znamke Burberry, Sarah Ann Macklin, ki je nekaj časa intimno prijateljevala z manekenom Davidom Gandyjem.

27-letnica naj bi s princem preživela poletje, med katerim je spoznal tudi ameriško igralko, spoznala pa sta se na neki zasebni zabavi. Lepotičini prijatelji pravijo, da se je princ zelo trudil za njeno pozornost in jo obsipaval s sporočili. "Za njuno romanco so vedeli vsi njeni prijatelji. David je vedel, da je Harry nanjo vrgel oko in jo poskušal osvojiti nazaj. Takrat sta se zanjo borila najbolj slaven moški model države in princ,“ je povedal vir.

Viri tudi pravijo, da Sarah in Harry nikoli nista bila na isti valovni dolžini in da se je romanca končala, še preden je Harry za en mesec odpotoval v Afriko.

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 2
  • Brooke_Gascoigne 15:57 14.junij 2019.

    Google je plačal za vsak teden na spletu od doma od 4000 do 9000 euros.i so prejeli prvi mesec 20974 € in 29485 € v zadnjem mesecu plače od Googla in delam 2 do 4 ure na dan v prostem ...prikaži več času. To je res prijazno do uporabnika in tako sem vesela, da sem izvedelaa zaa to. Preberite več na tej strani ...... ➤➤➤➤➤➤➤ www.WebJob98.Com

  • anica00 14:14 14.junij 2019.

    Kakšni so to časi, da smo prisiljeni brati take ošabnosti? Zgodbe o kralji naj bi bila stranska poročila.