Magazin > VIP
38404 ogledov

Govorice o Kate: Dvor je tokrat prekinil molk!

kate middleton
Ko se je govorilo, da je William ženo prevaral, nismo dočakali uradne izjave, po teh novih govoricah, ki se tičejo Kate, pa se je dvor oglasil.

Eden najbolj prepoznavnih britanskih lepotnih kirurgov, dr. Munir Somji, je na Instagramu objavil dva posnetka vojvodinje Catherine in namignil, da lepotica uporablja "baby botoks“, piše Paxe Six. Na enem od posnetkov, ki jih je kirurg medtem že izbrisal, je bila Kate videti utrujeno, tudi gubice so bile dobro vidne, na drugi pa je kože mamice treh otrok sijoča in gladka.

kate middleton | Avtor: Profimedia Profimedia

Kensingtonska palača, ki je od ordinacije omenjenega zdravnika oddaljena le 10 minut vožnje, je zdravnikove navedbe v odgovoru za New York Post zavrnila in dodala, da kraljeva družina "ne podpira komercialnih aktivnosti“.

Na vprašanje, ali je Kate njihova stranka, so z ordinacije dr. Somjina sporočili, da tega ne morejo razkriti, saj so s strankami podpisali dogovor o molčečnosti. "Ne smemo komentirati, ali je bila pri nas,“ je povedala vodja njihovega marketinškega oddelka Sammy Curry in dodala, da je zdravnik posnetka objavil le zato, ker je želel pokazati učinke botoksa. "Hotel je pokazati preobrazbo, ki jo lahko z botoksom dosežemo in kako ga lahko uporabljamo za ustvarjanje manjših sprememb.“

Pri "baby botoksu” gre za aplikacijo manjših količin botulinskega toksina, ponavadi okoli ust ali na čelu, kar zagotavlja bolj naraven videz.

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.