Magazin > VIP
16051 ogledov

Meghan in Harryju očitno prekipelo: Na te govorice sta se odzvala!

princ harry, meghan markel Profimedia
Harry in Meghan se na kritike in govorice, ki jih širijo mediji, ponavadi ne odzivata, tokrat pa nista ostala tiho. To se sedaj govori.

Vojvoda Harry in vojvodinja Meghan naj bi za sosede, ki živijo v bližini njunega posestva Frogmore Cottage, sestavila seznam pravil. Med drugim naj ne bi želela, da se dotikajo njunih psov, začenjajo pogovore z njima, sprašujejo po sinu Archieju ali se ponujajo za delo varuške. Za pravila naj bi krajani po poročanju The Sun izvedeli na sestanku.

Meghan Markle Magazin Meghan "norela" zaradi Beyonce, to je razlog!

Kot so sporočili iz Buckighamske palače, je pravila sosedom posredoval "preveč zaščitniški uradnik palače“, Meghan in Harry pa o tem menda nista vedela nič. "Vojvoda in vojvodinja tega nista zahtevala, o tem nista vedela nič, z vsebino in pravili nista imena nič,“ pravijo.

Pred meseci se je pisalo, da je par ujezil svoje zaposlene, ker naj bi jim prepovedal parkiranje v bližini dvorca in kluba, v katerem so mnogi igrali golf. Parkirišče ob novem domu kraljevega para so lahko uporabljali desetletja, sedaj pa bodo morali parkirati na javnem parkirišču, ki stane 11 evrov na dan in je od njihovega delovnega mesta precej oddaljeno.

Tudi tega pravila se menda nista spomnila Harry in Meghan, ampak nadzornik dvorca. Poleg tega parkirišča ne bodo popolnoma zaprli, ampak le omejili dostop do njega.
Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 3