Magazin > VIP
11612 ogledov

Kritiki nad Meghan Markle: "Vidi se, da ne skrbi za lastnega dojenčka"

meghan markle, kate middleton Profimedia
Ojoj, svet spremlja tudi vsak materinski korak vojvodinje Meghan Markle in obsojanju ni videti konca.

Sinček princa Harryja in nekdanje igralke Meghan Markle, Archie, ima po krstu za sabo že drugi javni dogodek. Mamica ga je namreč pripeljala na očkovo dobrodelno polo tekmo, na kateri je za nasprotno moštvo tekmoval bodoči prestolonaslednik William, ki je prav tako prišel s celotno družino. Javnost pa pod drobnogled tokrat ni vzela le odnosa med Kate in Meghan, ki sta se na tekmi bolj kot druga drugi posvečali otrokom, pač pa tudi Megine materinske veščine.

meghan markle, kate middleton | Avtor: Profimedia Profimedia

Javnost je močno zmotilo, kako je vojvodinja držala svojega dva meseca starega sina, saj naj bi bila pri tem menda videti zelo nerodno in kot da ji bo Archie ravnokar padel iz rok. Meghan je na ta račun dobila ostre kritike, ki si jih zagotovo ni zaslužila. "Kakšna mama otroka drži na tak način", "videti je kot da ji bo vsak čas padel iz rok" in "vidi se, da ne skrbi za lastnega dojenčka, kakšna mati drži svojega otroka na tak način?" so le nekateri izmed ostrih komentarjev, ki so dobili ogromno podpore, medtem ko so se oglasili tudi podporniki vojvodinje Meghan, ki so ji v bran stopili z besedami: "Dajte ji mir. Zanjo je to še vedno novo in vsi smo svoje dojenčke držali nerodno."

meghan markle, kate middleton | Avtor: Profimedia Profimedia

Kako pravilno držati dojenčka, si preberite tukaj. 

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 6
  • anica00 11:38 12.julij 2019.

    Za njenega otrika je sigurno dobro poskrbljeno. Če ne zna ona, priskočijo drugi.

  • anica00 11:35 12.julij 2019.

    Kaj se vi toliko skrbite, kako ona nosi svojega dojenčka? Ali ji kaj pomagate? Nimate dovolj svojih skrbi? I nasedate rumenom tisku, ki piše ene te iste puhlice.

  • delavec_v 11:07 12.julij 2019.

    Neumnosti.

Sorodne novice