Magazin > VIP
2763 ogledov

To je recept, s katerim je Meghan osvojila Harryja

princ harry, meghan markel Profimedia
Ljubezen je šla v tem primeru tudi skozi želodec.

Harry je svojo Meghan za roko zaprosil med kuhanjem. Medtem ko se je v pečici pekel piščanec, je padel na kolena in jo vprašal, ali bi postala njegova žena. To zgodbo sta povedala v intervjuju takoj po zaroki.

Manj znano pa je to, da je Meghan odlična kuharica. V času, ko je še lahko pisala svoj blog The Tig, je svoje sledilce redno obveščala tudi o svojih kulinaričnih podvigih. Njena najljubša jed so “bučni rezanci z zelenjavno bolognese omako”.

Kot piše Gala, Meghan polovico testenin zamenja z bučnimi rezanci, ki skorajda nimajo kalorij. Lepotica pri pripravi svoje različice bolognese omake ne uporablja mletega mesa, ampak zeleno zelenjavo. Četudi ji ne doda smetane, je zelo kremasta, še pravi igralka. Skrivnost tiči v času priprave - omaka se na nizkem ognju kuha najmanj štiri ure. Toliko časa namreč traja, da se koščki zelenjave razpustijo v kremasto omako. “Omaka je tako kremasta, da vsakdo misli, da vsebuje maslo ali olje. V resnici pa so v njej le bučke, voda in juha,” je razložila.

To je recept za 4 osebe
Potrebujete:
7 bučk
125 ml zelenjavne jušne osnove
sol in poper
200 g polnozrnatih testenin 
parmezan
 
Priprava:
Bučke dobro umijte. Pet bučk grobo nastrgajte, iz dveh pa s pomočjo kuhinjskega pripomočka za delanje špagetov iz zelenjave oblikujte bučne testenine. Če tega pripomočka nimate, lahko bučne tagliatelle naredite s pomočjo lupilnika. 
Nastrgane bučke in juho vlijte v velik lonec in segrevajte na srednje visoki temperaturi. Ko zavre, zmanjšajte temperaturo in kuhajte 4 do 5 ur. Kdaj pa kdaj zmes premešajte. Dodajte sol in poper, po potrebi dodajte tudi vodo. 
Testenine pripravite po navodilih na embalaži, minuto pred koncem kuhanja jim dodajte bučne testenine. Omako dobro premašajte s testeninami in dodajte parmezan.

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.