Magazin > VIP
9666 ogledov

Zaradi Meghaninih kapric v Wimbledonu Britanci zmajujejo z glavo

meghan markle
1/4
Profimedia
Meghan Markle se je z dvema prijateljicama pretekli teden usedla na tribune v Wimbledonu in dvignila veliko prahu. Tokrat ne s svojo modno opravo, temveč s kapricami.

Meghan je prišla podpret svojo dobro prijateljico Sereno Williams, za fotografiranje pa ni bila pri volji. Vojvodinjini varnostniki so oboževalce namreč posvarili, naj pospravijo fotoaparate in mobilne telefone. 

Palača njenega obnašanja ni komentirala, je pa vir Daily Mail razkril, da tovrstna želja ni nič posebnega. “Pogosto se zgodi, da varnostniki, ki spremljajo člane kraljeve družine, ljudi prosijo, naj jih ne fotografirajo, da bi se lažje posvetili osebam in ne kameram.”
Na Meghan so po dogodku letele kritike. Označili so jo za “otročjo” in “obsedeno z nadzorom”. Med tistimi, ki so bili opozorjeni, je bila tudi BBC-jeva novinarka Sally Jones, ki je v objektiv poskušala ujeti Sereno in sploh ni vedela, da je Meghan na tribuni. Varnostnik je sicer opozoril tudi gledalca, ki je stal blizu Meghan in je snemal selfie.

Kot pravi novinarka, se je Meghan ozirala naokoli in spremljala, kdo jo opazuje. “Harry in Meghan se vidita kot zvezdnika in ne modrokrvneža z dolžnostmi,” je še izjavila 64-letnica in dodala: “Tam je bilo 200 fotografov, ki so jo posneli, a njeni varnostniki so opozorili staro žensko, kot sem jaz, Neumno. Otročje je in iz nas se delajo norce.” Jonesova pravi, da nima nič proti kraljevi družini, a način, na katerega Meghan in Harry ravnata z javnostjo, postaja vse bolj moteč. Začelo se je že z Archiejevim rojstvom. Javnost še vedno ne ve, kje in kako je Meghan rodila.
 
Vojvodinje se je lotil tudi voditelj Piers Morgan, ki pravi, da zasebnosti v Wimbledonu pač ne moreš imeti. “To je smešno in hinavsko. Nista navadna državaljana, sta vojvoda in vojvodinja Sussexa. Če bi rada zasebno življenje, se vrni v ZDA.”

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 2
  • Avatar Snezalita
    Snezalita 01:25 11.julij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Bredhot.Com

  • NeAnonimni 09:28 10.julij 2019.

    Ti ljudje so nič-.