Magazin > VIP
8590 ogledov

To je Meghan kot vojvodinja naredila prvič

Meghan Markle
1/7
Profimedia
Za Meghan je pester konec tedna.

Meghan Markle se je ta konec tedna po rdeči preprogi prvič sprehodila kot vojvodinja, s princem Harryjem sta se namreč udeležila londonske premiere Levjega kralja. In čeprav je za Meghan, nekdanjo hollywoodsko igralko, že nešteto rdečih preprog, se je tokrat prvič po njej sprehodila kot "kronana glava". 

Meghan si je za to priložnost nadela črno obleko s prosojnim zgornjim delom, znamke Jason Wu in se s polizano pričesko odločila za umirjen večerni videz. Fotografije si oglejte v galeriji. Pred premiero je klepetala z Eltonom Johnom, Beyonce in Jaz-Z pa naj bi ji zaupala celo nekaj starševskih nasvetov. Čeprav je vojvodinja še vedno na porodniškem dopustu, je bil ta konec tedna zanjo poln kraljevih obveznosti. Poleg premiere, se je namreč udeležila tudi finala teniškega turnirja Wimbledon, kjer je pokal zmagovalcu Novaku Đokoviću sicer podelila vojvodinja Kate Middleton. Kljub temu, da naj bi se odnosi med princema in njunima soprogama menda ohladili, pa sta se Kate in Meghan na finalu prvenstva odlično razumeli. 

Kate Middleton | Avtor: Profimedia Profimedia

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav

 

Komentarjev 3
  • Avatar Claudia_Henning
    Claudia_Henning 18:21 15.julij 2019.

    Google je plačal za vsakodnevno delo na spletu od doma 600 do 1000 dolarjev.i so prejeli prvi mesec $ 23586 in $ 32847 v mojem zadnjem mesečnem plačilnem računu pri Googlu tako, da doma delajo 3 ure na dan. enostavno ...prikaži več zaslužite 150 $ na uro, in zaslužek je lahko sčasoma še večji. več tukaj ...... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ www.cashclub5.com

  • anica00 14:29 15.julij 2019.

    To,da se s Kate ne razumeta, je samo novinarska farsa. Seveda, da se razumeta. Kako daleč seže človeška neumnost.

Sorodne novice