Magazin > VIP
4493 ogledov

Princ Harry rešitev za krizo vidi v terapiji

Meghan Markle Profimedia
Bilo je preveč vsega …

Zdi se, da imata princ Harry in vojvodinja Meghan Markle vse, kar si lahko sploh želita. Zdravje, prelepega sina, drug drugega, bogastvo in svoj mir v "koči" daleč stran od londonskih paparacev, a očitno imata tudi onadva svoje težave.

Viri blizu kraljeve družine namreč pravijo, da Harry Meghan na vsak način želi prepričati, da si pomoč poiščeta pri terapevtu, da bi ohranila svoje duševno zdravje. "Izčrpanost, ki jo doživljajo mladi starši, spori z Williamom in Kate, pričakovanja kraljeve družine in vsa podtikanja, ki jih je bila Meg deležna s strani svoje družine, predvsem očeta in sestre, so za Harryja preveč, na robu pa je tudi Meghan. Prepričan je, da ga je v preteklosti rešila prav terapija, zato meni, da jo potrebujeta tudi z Meghan, preden bo prepozno," je za Radar Online povedal vir. 

Težava menda niso le nedavne napetosti med zakoncema, ki jih doživlja veliko mladih staršev, pač se Meghan tudi dobro leto po poroki še vedno težko sooča z vso pozornostjo, pravili in obveznostmi, ki jih prinaša življenje v kraljevi družini. Čeprav je svoje dolžnosti vestno, pogosto in vedno z nasmeškom na obrazu izpolnjevala vse do visoke nosečnosti, uradnih in družabnih dogodkov pa se udeležuje že dva meseca po rojstvu sina. 

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Sorodne novice