Magazin > VIP
11575 ogledov

Ju je kraljica zaradi spornega intervjuja ločila?

kraljica elizabeta
1/2
Profimedia
Je kraljica jezna?

Ko je bil pred nekaj tedni premier Boris Johnson na obisku pri kraljici, je na mizi ob svetilki poleg Williamove in Katine fotografije stala tudi fotografija zakoncev Sussex, ki sta z intervjujem za dokumentarni film dvignila veliko prahu.

kraljica elizabeta | Avtor: Profimedia Profimedia

Je kraljica nanju jezna? Harryjeva fotografija je namreč izginila z mizice... To je razvidno iz posnetka, ki je nastal med obiskom visoke komisarke iz Grenade, Kishe Alexander-Grant, pri kraljici.

kraljica elizabeta | Avtor: Profimedia Profimedia

Zakonca Sussex sta v intervjuju potožila, da so britanski mediji zelo agresivni in nepošteni. Zaradi tega še zlasti trpi Meghan, ki si pred poroko s princem menda ni predstavljala, kaj jo čaka. Harry je presenetil tudi z izjavo oziroma priznanjem, da si z bratom nista več tako blizu kot nekoč in da imata slabe in dobre dneve.

RTL-ov strokovnjak za kronane glave, Michael Begasse, je prepričan, da bo kraljica odslej veliko bolj pozorna na to, kaj njen vnuk in njegova ameriška soproga delita z javnostjo. "Ta intervju, medijski klic na pomoč, kraljice ni razveselil, niti je ni ganil. Meghan je točno vedela, v kaj se je s poroko spustila. To, da se sedaj pretvarja, je za telenovelo. Vojvodinja bi morala sedaj že vedeti, da ni več Rachel iz neke serije, ampak članica kraljeve družine,“ je izjavil.

Kakor koli že, to sicer ni prvič, da je kraljica prestavljala fotografije. Ko se je Harry poročil, je njegova fotografija zamenjala fotografijo princese Anne in njenega moža Timothyja Laurencea.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice