Magazin > VIP
11274 ogledov

Črne napovedi: Ali je sprožila začetek konca kraljeve družine?

meghan markle Profimedia
Čustveni intervju vojvodinje Meghan, v katerem je trdila, da je nihče ni vprašal, ali je z njo vse v redu ali ne, bi lahko bil zelo škodljiv za kraljevo družino, pravi kraljevi strokovnjak.

Kraljevski poročevalec Russell Myers se je pojavil na britanski pogovorni oddaji in spregovoril o dokumentarcu, v katerem je 38-letna vojvodinja Meghan razkrila, da se težko spopada s svojim novim položajem kot članica britanskega dvora.

Meghan Markle Magazin Meghan Markle: Prijatelji so jo pred poroko s Harryjem posvarili

Strokovnjak meni, da bi intervju lahko pomenil “začetek konca” razmerja para s Harryjevo družino – saj njeni komentarji mečejo slabo luč na ostale člane kraljeve člane. "Meghan se bori. Zelo pomemben signal je dala, ko je povedala, da je nihče ni vprašal, ali je v redu, videti je bilo zelo surovo in zelo čustveno. Mislim pa, da je to lahko zelo škodljivo tudi za kraljevo družino," je povedal.

Zakaj bi lahko bili ostali člani kraljeve družine zelo jezni na Meghan, lahko preberete TUKAJ.

meghan markle, princ harry Magazin Harry priznal, da so govorice resnične

 

 

 

Komentarjev 3
  • McClain 06:58 24.oktober 2019.

    kura prtisjena, Harry pa se bolj, kaj si je navlekel na glavo. Pa tak čedn peb...

  • kapibara1 10:18 23.oktober 2019.

    Kva se je pa lovača slinila v to Kreljevo družino, za kamor ni !! - Dobro je vedele kaj jo čaka, ampak kura kot kura- glavo skozi zid..

  • Majazmaja 09:28 23.oktober 2019.

    Verjetno bo mislila, da bodo plesali kot bo ona igrala. Rešitev je, da se ju odpika z vseh uradnih dogodkov. Itak za nasledstvo nista pomembna ...