Magazin > VIP
9940 ogledov

Harry mimo vseh svetovalcev in očeta v napad

princ harry, meghan markle Profimedia
Je Harry izbral pravi čas za napad?

Vojvoda Harry in njegova soproga Meghan sta med turnejo po Afriki sporočila, da bosta tožila Mail on Sunday, ker je objavil Meghanina zasebna pisma.

Harry je to priložnost izkoristil za napad na medije, ki so mu bili sicer v zadnjih dneh zelo naklonjeni, saj sta se z vojvodinjo na potovanju po Afriki res izkazala in se pokazala v najboljši luči. "Videl sem, kaj se zgodi, ko nekoga, ki ga imam rad, obravnavajo, kot ne bi bil več resnična oseba,“ je zapisal v sporočilu, v katerem je tudi spomnil, da je na tragičen način izgubil mamo in da sedaj gleda, kako njegova "žena postaja žrtev teh istih močnih sil".

Harry naj bi pred napadom na britanske medije ignoriral nasvete izkušenih svetovalcev, ki naj bi mu svetovali, da s sporočilom počaka, poleg tega pa o svoji nameri ni obvestil niti očeta niti svojega brata Williama, poroča The Times.

Dvor Harryjevega sporočila, ki je bilo objavljeno na spletni strani, ki jo upravljata z Meghan, ni komentiral.

"To se ne počne na kraljevi turneji, na kateri predstavljaš kraljico in svojo državo. Dvomim, da je to na kraljico naredilo dober vtis,“ pa je vir povedal The Sun.

Tožbo bo par kril iz svojega žepa.

Komentarjev 4
  • jerneja45 16:00 06.oktober 2019.

    Ni toliko on kriv, kot je kriva Meghan. Silila je med kraljeve, zdaj pa ji ne odgovarja, da jo spremlja pol sveta. Samo dve izbiri ima. Ali se sprijazni, da zasebnega življenja nima več ali pa se umakne iz kraljeve ...prikaži več družine in bo imela čez nekaj časa mir. Mislim, da je punca jabolko spora v tej familiji. Normalno je, da je Harry na njeni strani, ni pa normalno, da ji kar naprej nekaj ne paše. Kate si naj vzame za vzor. Zlila se je s kraljevimi in to kar hitro po tem, ko je prišla na dvor.

  • Kmodri 13:54 06.oktober 2019.

    Naj se odpove svojemu položaju pa ne bo tarča rumenega tiska...a ja se ne bo, zaka bi se če ima polno rit vsega.

Sorodne novice