Magazin > VIP
16595 ogledov

Harry se boji, da se ponavlja zgodovina

meghan markle Profimedia
Meghan Markle se je odločila vložiti tožbo proti tabloidu Mail on Sunday.

Meghan Markle je tožbo vložila, ker naj bi tabloid brez dovoljenja objavil enega njenih zasebnih pisem. Odvetniška družba Schillings, ki zastopa vojvodinjo, je zapisala, da omenjeni medij širi laži o njihovi stranki. Tožbo so vložili proti tabloidu Mail on Sunday in podjetju Associated Newspaper, ki omenjeni tabloid izdaja. 

V izjavi je princ Harry povedal, da sta z Meghan morala ukrepati proti neusmiljeni propagandi. "Izgubil sem mamo in zdaj gledam, kako moja žena postaja žrtev teh istih močnih sil," je dejal Harry. 

V daljšem zapisu na uradni spletni strani para je Harry dejal, da je njegov "največji strah, da bi se ponovila zgodovina". "Videl sem, kaj se zgodi, ko nekoga, ki ga imam rad, obravnavajo, kot ne bi bil več resnična oseba." 

Kot je par pojasnil, bosta stroške odvetnikov poravnala sama, morebitno odškodnino pa bosta darovala v dobrodelne namene. 

Harry je v izjavi poudaril, da z Meghan verjameta v "svobodo medijev ter objektivno in resnicoljubno poročanje", kar predstavlja "temelj demokracije". Ampak kot je dodal, je njegova žena postala "ena zadnjih žrtev britanskega tabloidnega tiska, ki vodi kampanje proti posameznikom, ne da bi mislili na posledice - neusmiljena kampanja se je v zadnjem letu stopnjevala ves čas njene nosečnosti in med vzgajanjem sina".

Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice