Magazin > Lepota & telo
48916 ogledov

Nič več skrivanja: Vojvodinja Meghan v tej obleki pokazala poporodno postavo

meghan markle
1/5
Profimedia
Tokrat si je Meghan nadela oprijeto obleko.

Vojvodinja Megan je v začetku maja povila sina Archieja, a se je kljub temu že vrnila s porodniškega dopusta. S Harryjem sta pred nekaj dnevi začela turnejo po Afriki, kjer lepotica spet dokazuje, da ima odličen čut za modo. Odkar je rodila, smo Meghan večinoma videli v zelo ohlapnih oblekah, za razliko od Williamove Kate, ki je že v nekaj tednih izgubila vse poporodne kilograme in se je zato lahko hitro spet spravila v svoja stara oblačila.

meghan markle, princ harry Magazin Vojvodinja Meghan: Nehote razkrila, kako goljufa

To je sedaj uspelo tudi Meghan. Nekdanja igralka si je za enega od dogodkov v Afriki namreč nadela prečudovito oprijeto zeleno kreacijo avstralskega modnega oblikovalca Martina Granta, ki jo je nosila že lani, ko sta s Harryjem obiskala Bondi Beach.

To pa ni edina obleka, ki jo je Meghan „reciklirala“. S sabo v Afriko je prinesla tudi modro obleko, ki jo je prav tako nosila med obiskom Avstralije. 

meghan markle | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 1
  • auv25446 13:52 28.september 2019.

    To je najboljše delo, ki ga Google zdaj plačuje. Prvi mesec sem 3 ure na dan prejel 29.736 dolarjev za delo. Začel sem pred štirimi meseci in takoj domov prinesel vsaj 7835 do 9454 dolarjev na teden. ========>>>> www.Trade46.com