Magazin > VIP
9285 ogledov

Tabu tema: Kraljici nikar ne omenjajte Meghan

meghan markle, kate middleton Profimedia
Raje kot o Meghan se menda pogovarja celo o brexitu.

Kraljici Elizabeti II. naj bi se vsakič, ko beseda nanese na družino Sussex, zamajala krona na glavi. Kritike, ki so v zadnjem času letele na Harryja in Meghan, so namreč prišle tudi do nje. Tako je najprej brala hvalisanje svojega vnuka, da z Meghan ne bosta imela več kot dva otroka, ker ne želita še dodatno obremeniti planeta, nato pa sta se Sussexa kar štirikrat v nekaj dneh peljala z zasebnim letalom. Par jih je poslušal z leve in desne … Harryjevemu izgovoru, da sta se tako odločila iz varnostnih razlogov, saj je bil z njima sinček, nihče ni verjel. Tudi zato ne, ker sta se William in Kate s celo družino le nekaj dni zatem peljala z nizkocenovnim prevoznikom …

Kraljica o Harryju in Meghan sedaj noče slišati nič več. Kot se je sedaj razvedelo, so zaposleni na dvoru obiskovalce opozorili, naj 93-letnico nikar ne sprašujejo o družini Sussex. To je potrdil tudi novinar Quentin Letts, ki trdi, da so prijatelju njegovega znanca, ki je šel s kraljico jezdit, svetovali: “‘Pogovarjaj se o vsem, le o eni temi ne.’ Brexit? ‘Ne. O družini Sussex.’”

Kraljico je sicer pred kratkim razburila tudi Meghanina namera, da se bo njen sin pozneje prehranjeval vegansko, poleg tega pa je bila zelo razočarana, da je Meghan in Harry konec avgusta nista obiskala na Škotskem. Gre za tradicionalno srečanje cele družine. To je bil Harryjev izgovor:

meghan markle Magazin Harry in Meghan s tem izgovorom razburila javnost
 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.