Magazin > VIP
10518 ogledov

Maščevanje: Will in Kate tako zvito nad Harryja in Meghan

kate william nova zelandija EPA
Meghan in Harry sta bila v zadnjih dneh tarča kritik, zakonca Cambridge pa sta medtem še enkrat dokazala, kako se pride do naklonjenosti javnosti.

Po poročanju The Sun sta Harry in Meghan v 11 dneh kar štirikrat letela z zasebnim letalom. Let od Londona do Francije je stal 20 tisoč funtov. Še dobro, da zanj nista plačala zakonca Sussex, ampak Elton John, sicer bi se nanju zlila še večja gnojnica. Harryju so namreč očitali dvoličnost, saj se zavzema za varovanje našega planeta, obenem pa se rad prevaža udobno in v zasebnih letalih …

William in Kate sta si kritike vzela k srcu in na Škotsko na obisk h kraljici odletela z nizkocenovnim letalskim prevoznikom Flybe. Za vozovnice za celo družino naj bi odštela 365 funtov.

meghan markle, kate middleton Magazin Še en dokaz: Spor med Harryjem in Williamom vedno večji

"Sedeli so čisto spredaj. Večkrat letim do Aberdeena, a ničesar nisem zaznal. Nihče ni vedel, da so na letalu. Pozneje sem videl, da je Katina mama sedela le nekaj sedežev pred mano,“ je povedal potnik.

"Razlika med njima ne bi mogla biti večja. Cinik bi glede na zadnja poročanja o odnosu med družinama rekel, da sta William in Kate to storila zanalašč,“ pravi Phil Dampier, strokovnjak za kraljeve družine. Z njim se strinja pisatelj Robert Johnson. "Na začetku tedna smo poslušali neumnosti, da morata Harry in Meghan iz varnostnih razlogov uporabljati zasebna letala, sedaj pa se kraljeva družina naokoli prevaža z nizkocenovno letalsko družbo.“

princ harry Magazin Vojvoda Harry: Tega spodrsljaja mu ne bodo tako hitro oprostili
Komentarjev 1
  • Avatar Brittalina
    Brittalina 01:30 26.avgust 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

Sorodne novice