Magazin > VIP
3576 ogledov

Kraljica z Meghan ni zadovoljna, "podtaknila" ji bo mentorico!

meghan markle Profimedia
Meni, da bi bila to odlična rešitev.

Kraljica je opazila, da imata Meghan Markle in grofica Wesseška, žena princa Edwarda, podobne želje po mirnem družinskem življenju, stran od oči javnosti, zato si želi, da bi Sophie postala Meghina neuradna mentorica. Britancem, sploh tistim, ki so zvesti tradiciji, namreč ni všeč, da se Meghan obnaša tako zvezdniško, kaplja čez rob je bilo urednikovanje zadnje številke britanske različice kultne modne revije Vogue. 

Meghan Markle | Avtor: Profimedia Profimedia

Kraljica tako želi Meghan olajšati prehod v kraljevo življenje, po tem, ko je bila vojvodinja v zadnjem mesecu že večkrat tarča kritik, in meni, da bi ji bila Sophie odlična neuradna mentorica, saj si tudi ona znotraj kraljeve družine prizadeva za čim bolj normalno življenje svoji otrok. Sophie z otroci v Windsorju pogosto jaha kraljičine konje, kar je le dvajset minut vožnje od posestva, na katerega sta se marca preselila Meghan in Harry. 

Sophie in Meghan pa ne delita le podobnega življenjskega stila in želje, da bi njuni otroci odraščali kar se da normalno, stran od medijskih žarometov, pač nobena od njiju nima kraljevega porekla, obe pa sta pred poroko imeli tudi svoji karieri. Sophie je delala kot predstavnica za odnose z javnostmi, Meghan pa kot televizijska igralka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice