Magazin > VIP
10996 ogledov

Še en dokaz: Spor med Harryjem in Williamom vedno večji

meghan markle, kate middleton
Tako poskuša kraljica zmanjšati napetosti.

Kraljica Elizabeta II. in njen soprog se vsako leto med junijem in oktobrom umakneta na Škotsko, v dvorec Balmoral. Tam konec avgusta pričakujejo tudi prihod Williama in njegove družine ter tudi Harryja in Meghan.

Britanski mediji že več mesecev pišejo o napetostih med bratoma, ki očitno še vedno nista pokopala bojne sekire. Kraljica je, da bi paroma olajšala položaj, sklenila, da v času počitnic na Škotskem ne bodo spali pod isto streho. Harry, Meghan in Archie bodo prebivali v dvorcu, William z družino pa v koči, ki je na posestvu. 

archie Harry in William Magazin Harry in William: Archiejev krst pokazal, kako globok je prepad med bratoma

Harry in William pa se drug drugemu kljub temu ne bosta mogla izogniti, saj tudi med dopustom veljajo pravila. "Glede obrokov obstaja dnevna rutina, večkrat se je treba tudi preobleči … (...) Kraljici je všeč, kadar vse poteka po načrtih. “

Kaj moti Williama?
William se menda ni strinjal z bratovim izborom neveste, še bolj pa ga menda moti bratova vse večja želja po zasebnosti. “To bi  Williama lahko zmotilo, saj meni, da je način, na katerega se Harry in Meghan lotevata stvari, škodljiv za monarhijo,” je povedala odgovorna urednica revije Majesty, Ingrid Seward.  princ harry, meghan markle Magazin S to potezo sta se Harry in Meghan še bolj odmaknila od Willa in Kate!
 
Komentarjev 2
  • sam50 09:14 21.avgust 2019.

    Pustite jih že enkrat pri miru in se rajši ukvarjajte z razprtijami v lastni državi,ki skrbijo za to,da so davkoplačevalci iz dneva v dan revnejši- kraljevi družini pač denarja ne bo nikoli zmanjkalo,če se še bolj prepirajo med sabo.....