Magazin > VIP
10898 ogledov

Harry in Meghan s tem izgovorom razburila javnost

meghan markle Profimedia
Brcnila sta v temo. Spet …

The Sun poroča, da sta Harry in Meghan kraljici dala košarico. Nista se namreč udeležila tradicionalnega družinskega obiska, ki vsako leto poteka na dvorcu Balmoral na Škotskem. Razlog naj bi bil njun štirimesečni sinček Archie, za katerega pravita, da je še premajhen za takšen podvig.

"Nenavadno, njegova starost ju namreč v preteklosti ni odvrnila od tega, da sta ga za en teden odpeljala na Ibizo, nato pa še k Eltonu Johnu v Francijo. Če si zaradi varnosti želita več zasebnosti – kar je bil Harryjev izgovor, ko so ga napadli zaradi uporabe zasebnega letala – je ni boljše počitniške destinacije, kot je kraljičin dvorec na Škotskem. Lov, streljanje, ribarjenje … Morda je Meghan ravno to odvrnilo,“ je povedal vir in dodal, da Meghan Balmorala še nikoli ni obiskala in da je bila kraljica menda zelo razočarana, da družinica ni prišla.

 

Komentarjev 5
 • Avatar Mitkellina
  Mitkellina 00:50 09.september 2019.

  Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

 • Slokmet 18:43 08.september 2019.

  Tedva sta mal retardi....

 • eaq89064 18:21 08.september 2019.

  Ostanite doma mama iz New Yorka je delila svojo skrivnost o tem, kako je sposobna vzeti 1500 ameriških dolarjev na teden od spletnega dela Le tri tedne po izgubi starega zaposlitve ... Preberite več.........>>>>> www.WebWork3.Com