Magazin > VIP
28408 ogledov

Harry priznal, da so govorice resnične

meghan markle, princ harry Profimedia
Govorice so se izkazale za resnične.

Že več mesecev se govori, da se je odnos med princem Williamom in njegovim bratom Harryjem po poroki z Meghan Markle ohladil. Dvor namigovanj ni nikoli komentiral, sta se pa brata trudila v javnosti kazati nasmejan obraz. Harry pa je sedaj v dokumentarnem filmu, ki je bil posnet med njegovim nedavnim obiskom v Afriki, kamor sta ga pospremila tudi žena in sin, in so ga na ITV prikazali včeraj, odgovoril na novinarjevo vprašanje o slabem odnosu z Williamom. "Zaradi te vloge, te službe, te družine in pritiska, pod katerim smo, je neizbežno, da se nekatere stvari zgodijo. Brata sva in tako bo tudi ostalo. Trenutno sva na različnih poteh, a vedno mu bom stal ob strani, in kot vem, bo tudi on vedno meni stal ob strani. Ker sva zelo zaposlena, se ne vidiva tako pogosto kot nekoč. Zelo rad ga imam. Večina stvari (ki se govorijo, op. avt.) je nastala iz nič. Kot brata pa imaš slabe in dobre dneve.“

Spor med družinama Cambridge in Sussex naj bi bil tudi razlog, da se je Harry z ženo izselil iz Kensingtonske palače, a viri televizije CNN pravijo, da je bila selitev potrebna zaradi Harryjeve želje po večje neodvisnosti in Williamove potrebe po večji ekipi, saj se dvor pripravlja na spremembo v monarhiji. Kot se govori, naj bi Charles že kmalu sedel na prestol.
 

meghan markle, princ harry | Avtor: Profimedia Profimedia

Dokumentarni film je še pred včerajšnjo premiero dvignil veliko prahu, saj je Meghan priznala, da ji v zadnjem času ni bilo lahko, saj so bili mediji do nje mnogokrat neizprosni. "Kot ženska, še zlasti pa noseča ženska, si zelo ranljiva, zato so bili ti časi zame velik izziv,“ je povedala vojvodinja, ki so ji ob vprašanju, kako se počuti, v oči stopile solze. "Hvala za vprašanje. Zelo malo ljudi me je vprašalo, ali sem OK,“ je dejala in priznala, da se ne počuti dobro.

 

Komentarjev 5