Magazin > Lepota & telo
4895 ogledov

Ne boste verjeli, koliko stane obleka, ki jo je nosila Meghan Markle!

Meghan Markle Profimedia
Vojvodinja ponovno navdušila …

Ni skrivnost, da vse, kar obleče vojvodinja Meghan Markle hitro postane modni trend. Poleg luksuznih kosov, dodatkov in nakita, pa si Meghan pogosto nadane tudi oblačila dostopnih blagovnih znamk. 

Meghan Markle | Avtor: Profimedia Profimedia

Tako je za mednarodni dogodek v Royal Albert Hallu, kjer je podprla vplivne mlade vodje, izbrale enostavno vijolično obleko znamke Babaton by Aritzia, ki stane slabih 35 evrov. V tej isti obleki pa se je Meghan že pokazala, in sicer v času, ko je pod srcem nosila prvorojenca Archieja

Meghan Markle | Avtor: Profimedia Profimedia

Meghan in Harry sta te dni sicer pod drobnogledom zaradi dokumentarca, v katerem sta razkrila, kako slabo se počutita zaradi neresničnih poročanj britanskih tabloidov, vojvodinja pa je razkrila, da si ni predstavljala, da jima bodo tako zelo zagrenili življenje. Najbolj jo boli, da o njej pišejo neresnice in pravi, da se s tem enostavno ne more sprijazniti.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice