Magazin > VIP
9114 ogledov

Igralec v filmih za odrasle razkril, da je šel na zmenek z Meghan Markle

meghan markle Profimedia
Ne boste verjeli, zakaj ga je dala na čevelj …

Igralec, raper in nekdanji pornozvezdnik Simon Rex (45) je za tuje medije razkril, da je bil nekoč na zmenku z vojvodinjo Meghan Markle (38). A njuna romanca ni trajala dolgo, saj ga je Meghan po romantični večerji in mečkanju v avtomobilu zavrnila. "Odrinila me je in bilo je zelo neprijetno. Rekla je nekaj v stilu: 'O, moj bog, česen.' Bil sem tako zmeden, da sem se smejal. Ni bila brezobzirna ali kaj podobnega, samo iskrena," je razkril Simon. 

Ko jo je naslednjič povabil ven, pa mu je Meghan dala košarico. A Simon meni, da to ni bilo le zaradi zadaha, temveč njegove preteklosti. "Mogoče je vse vedela. Ne vem, zakaj nisva šla na drugi zmenek, a krivim slab zadah. Meghan je zelo dobro vzgojena in izobražena. Ni slaba punca. Zaradi tega se verjetno nisva ujela. Ko sem jo drugič povabil ven, sem videl, da ni tako zagreta zame," je povedal zvezdnik, ki je nekdanjo igralko, danes ženo britanskega princa Harryja, spoznal leta 2004 med snemanjem komične serije Cuts. 

Simon Rex | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice