Magazin > VIP
45569 ogledov

Kraljica znorela: Pogovorila se je z Meghan in Harryjem

kraljica elizabeta Profimedia
Ameriški tabloid pravi, da je kraljica vnuka in njegovo ženo poklicala na pogovor.

Princ Harry in njegova soproga sta s svojimi izjavami v dokumentarnem filmu An African Journey dvignila veliko prahu, saj sta svetu predstavila malce drugačen pogled na britansko monarhijo. Meghan je med drugim potarnala, da je že nekaj časa ni nihče vprašal po počutju, Harry pa se je pritožil nad tabloidi in fotografi, ki so jima ves čas za petami.

Kraljica, ki živi po motu“never complain, never explain (nikoli se ne pritožuj, nikoli ne razlagaj)“, je bila menda besna kot ris.

Vnuka in njegovo ženo naj bi zato poklicala na pogovor. Kot je vir povedal ameriškemu tabloidu Radaronline, naj bi kraljica od Harryja in Meghan zahtevala, da se zresnita in prenehata trditi, da bosta sama modernizirala monarhijo. "Meghan je rekla, da je takšna odprtost primerna v hipijevskem Hollywoodu, člani kraljeve družine pa se s čustvi spopadajo drugače – v zasebnosti,“ še pravi vir.

Kraljica pa naj bi "eksplodirala“, ko je slišala, da se namerava družina Sussex za nekaj časa umakniti v ZDA. 93-letnica je namreč naredila vse, kar je v njeni moči, da bi se Meghan privadila na življenje na dvoru. Če bodo pravila Američanki tudi v prihodnje povzročale težave, ju bo Elizabeta rešila vseh odgovornosti, ki ju vežejo na dvor. Do tega pa verjetno ne bo prišlo, tudi zato ne, ker se vsi zavedajo, kako pomembna je mlajša generacija za promocijo monarhije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.