Magazin > VIP
5884 ogledov

Zaradi velikega sovraštva sta se Harry in Meghan odločila za ta korak

meghan markle Profimedia
Vojvoda in vojvodinja Suseška sta opustila družabna omrežja in ne bosta več uporabljala platform, kot sta Twitter in Facebook.

Harry in Meghan, ki sta še kot aktivna kraljeva člana na Instagramu zbrala več kot 10 milijonov sledilcev, sedaj zavračata družbena omrežja kot del svoje nove "progresivne vloge" v Ameriki. Vir blizu para je povedal, da uporabe družbenih omrežij za svojo novo fundacijo Archewell "ne načrtujeta" in da je "zelo malo verjetno", da bi se tudi osebno vrnila na platforme.

Jasno je, da je par razočaran zaradi sovraštva, na katerega sta ga naletela na družbenih omrežjih. Meghan je v preteklosti tudi že spregovorila o zelo težki izkušnji spletnega "trolanja", saj je bila leta 2019 najbolj kritizirana oseba na spletu. 

Zanimivo je, da je njuna odločitev padala le nekaj dni po velikem incidentu s Trumpovimi podporniki, ki naj bi jih predsednik ZDA podpihoval ravno z objavami na družbenih omrežjih, ki so mu jih sedaj zamrznili. Morda sta se Harry in Meghan, ki je velika nasprotnica Trumpove politike, ravno zato odločila, da sama ne želita prispevati h kakršnikoli negativnosti, ki se širi po spletu. 

Komentarjev 1
Sorodne novice