Znana Slovenka po spletu razkazuje razkošno zbirko diamantov

Foto: Ajdas blog
Foto: Ajdas blog
Razkošno …
Oglej si celoten članek

Nekdanja miss športa Ajda Sitar, ki je danes uspešna spletna vplivnica in podjetnica, z mamo namreč prodajata unikatne izdelke za otroke, ima doma zavidljivo zbirko diamantnih prstanov, ki jih je delila s svojimi sledilni. A ne le diamanti, tudi rubini so v njeni zbirki.

Lepotica je svojim sledilcem pokazala svoj zaročni prstan, ki ga krasi velik diamant, poročnega, ki ga obkroža več manjših diamantov, prstan z rubinom, ki ga je dobila ob rojstvu hčerke in najnovejšega, ki ga je dobila ob praznovanju tridesetega rojstnega dneva. 

Foto: Instagram Ajda Sitar

Pravi, da nakita ne nosi pogosto, a da ima zelo rada prstane. Tisti, ki ga je dobila ob rojstvu hčerke, pa ima prav posebno zgodbo. Krasi ga namreč velik rubin in več manjših diamantov, saj sta s soprogom hčerki nadela ime Rubi. Ajda načrtuje, da bo ta posebni prstan potoval iz roda v rod in ga bo nekoč dobila njena hčerka. Prav posebna zgodba pa se skriva tudi za njenim rojstnodnevnim prstanom, ki ima 2 malo večja diamanta in 7 manjših, Ajdin rojstni datum je namreč prav 7. 2. Kako lepa simbolika! 

Foto: Instagram Ajda Sitar

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:01 12. Februar 2021.

    Mora pa biti človek kar usekan, da javno razkazuje svoje dragocenosti. Potem pa cvili, če ga obiščejo vlomilci.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.