Magazin > VIP
2551 ogledov

Znana Slovenka po spletu razkazuje razkošno zbirko diamantov

Ajda Sitar Ajdas blog
Razkošno …

Nekdanja miss športa Ajda Sitar, ki je danes uspešna spletna vplivnica in podjetnica, z mamo namreč prodajata unikatne izdelke za otroke, ima doma zavidljivo zbirko diamantnih prstanov, ki jih je delila s svojimi sledilni. A ne le diamanti, tudi rubini so v njeni zbirki.

Lepotica je svojim sledilcem pokazala svoj zaročni prstan, ki ga krasi velik diamant, poročnega, ki ga obkroža več manjših diamantov, prstan z rubinom, ki ga je dobila ob rojstvu hčerke in najnovejšega, ki ga je dobila ob praznovanju tridesetega rojstnega dneva. 

Ajda Sitar | Avtor: Instagram Instagram

Pravi, da nakita ne nosi pogosto, a da ima zelo rada prstane. Tisti, ki ga je dobila ob rojstvu hčerke, pa ima prav posebno zgodbo. Krasi ga namreč velik rubin in več manjših diamantov, saj sta s soprogom hčerki nadela ime Rubi. Ajda načrtuje, da bo ta posebni prstan potoval iz roda v rod in ga bo nekoč dobila njena hčerka. Prav posebna zgodba pa se skriva tudi za njenim rojstnodnevnim prstanom, ki ima 2 malo večja diamanta in 7 manjših, Ajdin rojstni datum je namreč prav 7. 2. Kako lepa simbolika! 

Ajda Sitar | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 1
  • Janez_53 09:01 12.februar 2021.

    Mora pa biti človek kar usekan, da javno razkazuje svoje dragocenosti. Potem pa cvili, če ga obiščejo vlomilci.

Sorodne novice