Magazin > VIP
11644 ogledov

Znana Slovenka pokazala dojenčico in razkrila ime

Ajda Sitar Instagram
Kako lepa zgodba!

Ajda Sitar Žumer, priljubljena spletna vplivnica in miss športa 2009 je konec junija prvič postala mamica hčerkici, ki sta ji s soprogom nadela ime Rubi, kot je te dni razkrila na Instagramu. 

"Rubi. Odločila sem se, da zgodbo o prstanu, ki sem ga dobila kot darilo ob rojstvu, na koncu le razkrijem tudi vam. Ime, ki sva ga izbrala za najino hčerko, je pravzaprav "našel" Jan, končna odločitev je padla na 10 urni vožnji v Nemčijo (kjer je večino časa najin pogovor tekel ravno o tej pomembni temi - kako poimenovati otroka). Kmalu zatem, ko je prišla na svet, sva vedela, da sva se odločila pravilno. In bolj kot jo spoznavava, bolj kot kaže svoj karakter - bolj je najina Rubi. Simbolno sem tako ob rojstvu dobila prstan z rubinom, ki ga obdajajo diamantki … Plan je, da ga nekoč predam naprej njej ob kakšnem posebnem dogodku," je razkrila Ajda.  

V Sloveniji je žensk z imenom Rubi malo čez sto, sicer pa je ime priljubljeno tudi zaradi risane junakinje Mavrične Rubi. Ena od bolj znanih žensk z imenom Rubi pa je Rubi Rubacuori, nekdanja mladoletna priležnica Silvia Berlusconija

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rubi ❤️ Odločila sem se, da zgodbo o prstanu, ki sem ga dobila kot darilo ob rojstvu, na koncu le razkrijem tudi vam. Ime, ki sva ga izbrala za najino hčerko, je pravzaprav "našel" Jan, končna odločitev je padla na 10 urni vožnji v Nemčijo (kjer je večino časa najin pogovor tekel ravno o tej pomembni temi - kako poimenovati otroka). Kmalu zatem, ko je prišla na svet, sva vedela, da sva se odločila pravilno. In bolj kot jo spoznavava, bolj kot kaže svoj karakter - bolj je najina Rubi ❤️ Simbolno sem tako ob rojstvu dobila prstan z rubinom, ki ga obdajajo diamantki, naredili so ga v @zlatarnasterle, kjer so izdelali tudi najina poročna prstana. Plan je, da ga nekoč predam naprej njej ob kakšnem posebnem dogodku. ❤️💍

A post shared by AJDA SITAR ŽUMER | Blogger (@ajdasitar) on

Komentarjev 5
  • borut88 11:36 12.oktober 2020.

    Btw, koliko otrok se je rodilo letos v Sloveniji, pa ne pišete o njih?

  • Avatar Lion007
    Lion007 09:11 12.oktober 2020.

    Moja soseda je tudi noseča, ampak je ni v nobenem članku...

  • Majazmaja 09:06 12.oktober 2020.

    Nimam pojma, kdo je ta ženska, ampak da daš v Sloveniji otroku ime Rubi? Ok, mentaliteta ... Vseeno bolje kot Kanenas, Aria, Šanaja, Ruy, Amber ... Ali pa Khaleesi Luna in Nelio Sahio od Boštjana Megliča.

Sorodne novice