Slovenija
46018 ogledov

Podrobnosti grozljive nesreče na primorski AC: Otrok preminil, mama kritično

Prometna nesreča Avstralija Epa
V hudi prometni nesreči, ki se je v petek nekaj pred 15. uro zgodila na primorski avtocesti med Logatcem in Vrhniko v smeri Ljubljane, je na kraju nesreče umrl otrok. Dve osebi sta huje poškodovani.

V nesreči je voznik tovornega vozila zaradi neprilagojene hitrosti trčil v osebni avtomobil voznice pred njim, otrok pa je bil potnik v tem vozilu.

Oba voznika sta se pred tem zaradi manjše prometne nesreče in zastoja ob njej umikala na odstavni pas, kjer je prišlo do trčenja.

Huje poškodovano 38-letno voznico so odpeljali v Univerzitetni klinični center Ljubljana.

Njeno življenje je še vedno ogroženo. Prav tako je bil poškodovan še drugi otrok v osebnem vozilu, ki po prvih podatkih ni življenjsko ogrožen.

V nesreči 63-letni voznik tovornega vozila ni bil poškodovan.

 

* Fotografija je simbolična. 

Komentarjev 15
  • yatibo6112 03:58 11.oktober 2020.

    Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me je prepričala, da poskusim. ....... www.maxincome.monster

  • Žurnalček 20:00 27.september 2020.

    Pa ne moreš na AC bremzati , da obenem ne gledaš v retrovizor !!!!!!!!, Da je gledala bi videla , da kamion ne ustavlja in bi lahko peljala naprej v prazen prostor , ne pa ostala na pasu tovornakarjev !

  • TistoPravo 17:09 26.september 2020.

    Kako odreagira sistem samodejnega zaviranja na vozilo, ki je v tem primeru za nami?