Svet
4801 ogledov

Bizaren razlog, zakaj se je napadalec z nožem spravil na dva otroka

Napadalec na Hrvaškem 24sata/Pixell
"Mami, ničesar nisem storil, kar napadel me je," je kričal enajstletnik, ki ga je napadalec zabodel in porezal. Razlog za napad? Moškemu so zaradi neplačanih računov izklopili elektriko, kar naj bi ga močno razburilo.

Deček ni več v življenjski nevarnosti

Po poročanju 24sata se v kraju Darda zgodil napad na dečka in deklico. Mati napadenega 11-letnika je povedala, da je sina našla okrvavljenega in v solzah, kričal je, da ni nič storil, pa ga je moški vseeno napadel. 11-letnik ima rane po obrazu, na glavi in po hrbtu, bil je tudi šivan. Prejel je tudi antibiotike in ima poškodovana pljuča. A je zunaj življenjske nevarnosti, je za 24sata potrdila njegova mati. 

Napadalca ne pozna, zdi se ji nepredstavljivo, da je njenega sina napadel le nekaj metrov stran od domače hiše. "Moj sin je ljubek, prijazen fant. Je miren in ni nasilen. Vsi ga imajo radi. Najbolj se bojim, da bo imel ta tragičen in grd dogodek psihične posledice nanj," je dejala mati, ki med pogovorom z novinarji 24sata ni mogla ustaviti solz.

Povsem je izgubil živce

A po tem, ko je D. Š. napadel njenega sina, se je usedel na kolo in nadaljeval pot do sosednjega kraja Mece. Tam je 'udaril' še enkrat in napadel prav tako 11-letno deklico, sicer šošolko napadenega dečka. Ta se je vračala domov iz babičine hiše. 

Tudi njo je napadel s hrbta, pogumna deklica se je nekaj časa z njim borila in vendarle uspela pobegniti. "Domov je prišla vsa krvava, imela je več kot 10 vidnih ran in mi je takoj povedala, da jo je nekdo napadel. Napadalca ni videla, je pa opazila, da nosi odsevni jopič," je za 24sata razložil oče napadene deklice, ki so jo iz bolnišnice izpustili v ponedeljek.

Deklica naj bi bila še vedno v šoku. Moški naj bi otroka napadel, ker je povsem izgubil živce po tem, ko so mu zaradi neplačevanja računov izklopili elektriko. Obtožen je dveh poskusov uboja.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Avatar Ewiksella
    Ewiksella 00:31 19.avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun