Foto: Tako zaljubljeno Franko Bajc gleda mlado igralko

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Je to nov estradni parček?
Oglej si celoten članek

Foto: Instagram franko bajc, vesna ponorac Franko Bajc je Sloveniji poznan kot zmagovalec Kmetije in resničnostnega šova Exatlon. Pred kratkim se je poleg Jasne Kuljaj v oddaji Pri Črnem Petru preizkusil kot voditelj in ponovno navdušil javnost. Kot kaže, pa se mu je zdaj sreča morda nasmehnila tudi na ljubezenskem področju. 

Franko Bajc je na svojem Instagram profilu objavil fotografijo z uspešno igralko in voditeljico Vesno Ponorac, simpatični Primorec pa svojega zaljubljenega pogleda nikakor ni mogel skriti. Je na vidiku nov parček? Franko nam je zaupal, da sta se z Vesno spoznala na dogodku v enem izmed nakupovalnih centrov. ''Vesna je fajn, lušna punca, med nama pa je samo prijateljstvo'' je še povedal za Žurnal24.si.

Vesna Ponorac je sicer v nekem intervjuju priznala, da so ji všeč moški, ki so športno aktivni, nam pa se zdi, da bi bila s Frankom zelo lep parček. Se strinjate?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.