Magazin > VIP
41973 ogledov

Foto: Tako zaljubljeno Franko Bajc gleda mlado igralko

franko bajc Saša Despot
Je to nov estradni parček?

franko bajc, vesna ponorac | Avtor: Instagram Instagram
Franko Bajc je Sloveniji poznan kot zmagovalec Kmetije in resničnostnega šova Exatlon. Pred kratkim se je poleg Jasne Kuljaj v oddaji Pri Črnem Petru preizkusil kot voditelj in ponovno navdušil javnost. Kot kaže, pa se mu je zdaj sreča morda nasmehnila tudi na ljubezenskem področju. 

Franko Bajc je na svojem Instagram profilu objavil fotografijo z uspešno igralko in voditeljico Vesno Ponorac, simpatični Primorec pa svojega zaljubljenega pogleda nikakor ni mogel skriti. Je na vidiku nov parček? Franko nam je zaupal, da sta se z Vesno spoznala na dogodku v enem izmed nakupovalnih centrov. ''Vesna je fajn, lušna punca, med nama pa je samo prijateljstvo'' je še povedal za Žurnal24.si.

Vesna Ponorac je sicer v nekem intervjuju priznala, da so ji všeč moški, ki so športno aktivni, nam pa se zdi, da bi bila s Frankom zelo lep parček. Se strinjate?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice