Magazin > VIP
27426 ogledov

Jasna Kuljaj slačila mladca, v zadrego pa on spravil njo

Jasna Kuljaj
1/6
Planet TV
Z vsemi žavbami namazana voditeljica spet preseneča.

Jasna Kuljaj se je na TV zaslone vrnila z novo sezono oddaje Pri Črnem Petru, kjer pa bo poskrbela, da bomo oči spočile tudi dame. Zato trenutno kar pred kamerami išče novega sovoditelja in bo kot prvega že jutri preizkusila enega najbolj zaželenih znanih Slovencev, Franka Bajca

"Rekli smo, pa začnimo z enim bolj 'naturščikom', ki ni iz teh vod, pa da vidimo, kako se bo znašel. Franko nas je vse sezul, pravzaprav je kot prvi letvico postavil zelo visoko in zdaj se sprašujemo, ali je bilo pametno, da je bil ravno on prvi, saj imam zdaj problem, ali je sploh kdo, ki lahko prekosi njega in njegovo energijo? Glejte, upanje umre zadnje," je povedala voditeljica. 
 
Franko je na snemanju oddaje menda blestel, Jasna pa je poskrbela, da bodo imele gledalke kaj videti. "Najbolj smešno je bilo to, kako smo Franka preoblačili. Pravzaprav smo ga slačili in oblačili, obnemele pa nismo le dame, ampak tudi kakšen predstavnik moškega spola. Ah, kaj čem vam govoriti, saj boste vse videli v oddaji, hvala bogu se je to dogajalo pred kamero. Za kamero, pa mi je bilo ljubko to, da mi je Franko po snemanju poklonil steklenico svojega gina Yes, ki ga proizvaja, jaz pa sem bila v zadregi, saj mu nisem prinesla niti steklenice cvička, da bi naredila eno lepo izmenjavo. Tako da Franko ima cviček še v dobrem," je razkrila Jasna in dodala še: "V nizu kandidatov za sovoditelja se bo zvrstilo še kar nekaj obrazov, pa vendar lahko že zdaj zaključim, da bi si s Frankom upala voditi katero koli oddajo ali prireditev."

Komentarjev 2
  • Dusan12 15:30 11.marec 2022.

    To se ji dogaja vsako drugo jutro, še najbolj intezivno pa ob svečnicah, takrat se ji dogajajo nore stvari.

  • Avatar skeptik
    skeptik 10:56 04.marec 2022.

    Vsekakor udarna novica dneva!!!

Sorodne novice