Magazin > Lepota & telo
17388 ogledov

Po Rebeki, Sanji in Salome pod nož tudi Jasna Kuljaj

jasna kuljaj Planet TV
Lepotni poseg, ki navdušuje znane Slovenke.

V zadnjem času se je kar nekaj znanih Slovenk odločilo za blefaroplastiko, kirurški poseg, s katerim odstranijo odvečna tkiva očesne veke, zaradi katerih smo videti bolj utrujeni. 

In ravno zaradi tega se je sedaj pod nož ulegla naša priljubljena voditeljica Jasna Kuljaj. "Če sem imela kakšno snemanje, smo se vedno izogibali jutranjim uram. Dopoldne sem tako izkoristila za kakšen tek, ki je pognal moj limfni sistem in oteklost obraza in okoli oči je nekako uplahnila, do te mere, da je z nekaj make-upa potem vse izgledalo odlično. Tako so bila rešena snemanja, toda vse pogosteje so me v vsakdanjem življenju ljudje začeli spraševati, ali sem utrujena. Da vam opišem, kako to izgleda. Prideš na obisk in namesto dober dan, ti rečejo: 'A si ti ful utrujena?'. Prideš v trgovino in ti prodajalka prijazno reče: 'Vem, da ste utrujeni'“ je razkrila za portal Nepremagljiva.si.  

Jasna je z rezultatom izjemno zadovoljna. Okrevanje je potekalo po načrtih, tako da je lepotica lahko že 14. dan po posegu stala pred kamero.

Pred njo so se za ta poseg, ki traja med 60 in 90 minut in je opravljen pod lokalno anestezijo, odločile že Salome, Sanja Grohar in Rebeka Dremelj. Korekcija zgornje veke stane med 1200 in 1700 evrov.

Jasna pred posegom

jasna kuljaj | Avtor: Facebook Facebook
Jasna po posegu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasna Kuljaj (@jasnakuljaj)

Komentarjev 1
  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 16:20 02.februar 2022.

    Te umetne lutke niso več bio razgradljive. Se po smrti bodo onesnaževale okolje, saj se plastika razgrajuje tudi 1000 let..