Foto: Naša nekdanja manekenka sivolascu rekla "da" na Sejšelih!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Intimna poroka v dvoje na rajskih Sejšelih …
Oglej si celoten članek

Nekdanja manekenka Tatjana Tutan, ki se danes ukvarja s pasjo vzrejo in oddajo nepremičnin, je našla srečo tudi v ljubezni. Par je svojo zvezo včeraj okronal na rajskih Sejšelih. Poročila sta se na plaži , na otoku Praslin, kjer sta si v soju sveč privoščila tudi intimno poročno večerjo v dvoje.

Tatjani je srce ukradel podjetnik Dan Lenard, oblikovalec luksuznih plovil, ki se je pri 20-ih iz Ljubljane odpravil v Italijo, kjer živi in ustvarja še danes. Dan je leta 2018 v 43 dneh sam preplul Atlantik in podvig ekološko obarval s pobudo, ki se zavzema za popolno odpravo plastenk. 

Par se je menda spoznal prek spleta, decembra lansko leto pa sta svojo ljubezen okronala z zaroko. Tatjana ima iz prejšnje zveze enega sina, Dan pa tri otroke. 52-letni sivolasec in 10 let mlajša lepotica sta zelo priljubljena tudi na Instagramu, saj sta z atraktivnim videzom in luksuznim življenjskim stilom prava paša za oči. 

Foto: Instagram Tatjana Tutan

Foto: Instagram Tatjana Tutan

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 18:01 6. Oktober 2021.

    Ona zelo lepa,škoda da ustnice ni pustila naravne.Najbrž imate večina komentatorjev doma trebušaste žene pa se sedaj izživlajate.Še enkrat lwpa …

  • 14:55 6. Oktober 2021.

    Toliko plastike Sejšeli dolgo ne bodo več videli.

  • 19:40 5. Oktober 2021.

    Ko sem bil star nekje 19 let smo na morju komentirali eno punco, češ kako starega fotra ima, Nemca. Ampak …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.