FOTO: Urška Čepin še nedavno samska, sedaj ujeta v objemu

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Je Urška Čepin na družbenem omrežju objavila sliko z novim izbrancem?
Oglej si celoten članek

Urška Čepin se je nedavno umaknila iz medijskega blišča in srečo našla v preprostih življenjskih trenutkih. Za Žurnal 24 je takrat povedala: "Nisem ista oseba, kot sem bila 15 let nazaj. Vsakemu želim, da bi bil enkrat slaven in izkusil, da to ni sreča. To, kar so o meni pisali in govorili, me je zelo prizadelo in moje bližnje tudi. Bili so tudi lepi časi in spomini, veliko sem se naučila, a to ni več moja pot. Danes mi mir pomeni veliko več kot izpostavljenost. Danes vsako jutro meditiram, izrazim hvaležnost, se posvečam družini in športu. Vesela sem, da se mi ni treba več nikomur dokazovati. To sem prerasla in svojo srečo ter prioritete našla drugje, v bolj duhovnih sferah," 

Sedaj ima svoj lepotni salon, vodene meditacije, veliko časa pa preživlja tudi z mamo in nečakinjo, ki jo rada pelje po centru Ljubljane v otroškem vozičku. 

Že nekaj časa je minilo, odkar smo izvedeli, da je znova samska in ker je na Facebooku zdaj objavila sliko s skrivnostnim moškim, je morda čas za novo ljubezen.

Urško smo poklicali in jo vprašali o tej fotografiji, ki ji je tudi pripela velik srček. Povedala nam je: “Ne, ne, to je moj dobri prijatelj, partner od kolegice. Še vedno uživam samsko življenje in na področju ljubezni ni pri meni na vidiku ničesar novega”.

Ali bi na podlagi fotografije res bil to samo prijatelj, pa presodite sami.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 15:38 2. Junij 2023.

    Kam ji je pa taleva joška zlezla?

  • 12:02 2. Junij 2023.

    Fak kaksna spaka

  • 08:01 2. Junij 2023.

    Je tut nekaj drugih boljših novic

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.