Magazin
72168 ogledov

Taka lepotica je mama Urške Čepin, nikoli ji ne bi pripisali 60 let!

Urška Čepin Facebook
Urška pravi, da se v družini lahko zahvalijo dobrim genom.

Urška Čepin na družbenih omrežjih občasno objavi tudi kakšno fotografijo z mamo, s katero sta najboljši prijateljici. Po tem, ko je Urška izgubila očeta in njena mama moža, je njuna povezanost še tesnejša. 

"Sva najboljši prijateljici, skupaj vsak mesec hodiva na morje ali v toplice. Sploh sedaj, ko je umrl moj oče, ji obe s sestro stojiva ob strani. Vsako nedeljo pridem k njej na kosilo, saj mami najboljše kuha, dvakrat ali enkrat na leto pa greva skupaj na potovanje. Lansko leto sva bili v Dubaju, letos pa se na novo potovanje odpravljava za 1. maj. Z mano bo začela obiskovati tudi fitnes, ki je moja strast. Drugače še vedno hodi v službo, po poklicu je specialni pedagog. Je srčna, dobra, rada in lepo riše, skratka močna ženska, ki je moj vzor v vsem. Seveda ji je ob izgubi moža hudo, skupaj sta bila namreč kar 40 let. Take zveze pogrešam, kot sta jo imela moja starša, in si jo želim tudi zase," pove Čepinova, ki je trenutno samska.

Urška Čepin | Avtor: Facebook Facebook

Sicer pa Urškina mama niti slučajno ni videti kot 60-letnica, temveč bi ji pripisali vsaj 10 let manj. "Vsako leto je videti boljše. To so dobri geni, notranja lepota in dobra energija. Mami še nikoli ni bila na kakšen kozmetičnem ali plastičnem posegu," še doda Urška.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 7
 • Cefur 11:42 02.april 2023.

  No zdej se pa ne čudm ker jabolko ne pade daleč od drevesa... Vsaj vemo po kom se je vrgla😂 mama je že dodtrajana za najstarejso obrt bi pa hcerka oddelala še kak let💪👍 nej vse ostane v famiji😂🐑

 • albert6 19:18 01.april 2023.

  Katera ima večjo kilometrino

 • Avatar Ajda Virant
  ajda0 16:53 01.april 2023.

  Kolko sta pa placali za to objavo, napuha ?

Sorodne novice