Magazin > VIP
61310 ogledov

Zaradi sekte hepi hepi obubožala tudi družina te znane Slovenke

Savina Atai instagram
Njena mama je vse dala "nigerijskemu princu".

Savina Atai je s svojimi objavami že večkrat razkrila marsikatero skrivnost iz svojega življenja in ko človek prebira vse te njene objave, se kar malo zamisli. Ni ji bilo lahko in njena zadnja objava na družabnem omrežju vse to le še potrjuje. Med drugim je njena družina na neki točki ostala brez vsega.

"Skoraj dva tedna sem se psihično pripravljala, da sem pogledala oddajo Preverjeno, ki govori o kriminalni sekti hepi, hepi. Kot deklica sem bila primorana sedeti v prvi vrsti, pri Aiping Wang v kinu Šiška …, ki je vse to začela. Moja mama je kasneje v goljufivi nigerijski sklad poslala še zadnji denar, ki ji ga toksična duhovnost ni vzela. Tega zadnjega denarja je bilo kar nekaj. V enem dnevu smo kot družina izgubili vse. Tudi stanovanje v katerem smo živeli, je odšlo v Nigerijo. Prav tako garsonjera, ki naj bi postala moja, ko bi šla študirat. Naš avto … Po hudih mukah je mami dobila kredit, da je nazaj kupila tisto, kar je poslala nigerijskemu princu. Prej moja mami nikdar ni imela težav z denarjem. Po Nigeriji je ob vsaki položnici trepetala, kako jo bo plačala. Jaz sem si ob šolanju in skrbi za dva bratca (eden je malo pred tem umrl) našla še dodatno službo ter plačala marsikatero položnico, da nam ne bi odklopili elektrike. Zaradi bratcev. Mami še zdaj po toliko letih ni prišla na zeleno vejo," je zaupala Savina. 

Komentarjev 13
  • sandi76 09:01 30.oktober 2022.

    Ta je pa huda: zadnje denarje je poslala nigerijskemu princu ! Meni se to bere kot da bi vodo v steklenicah zlivala v morje, ker jo morje rabi !

  • fd6ed3e905bafe216a5ed40d8a388ad1e43fa35b 00:30 30.oktober 2022.

    In zdej ona to dela naprej.... samo da je sekta savine a....

  • pravičnik77 15:48 29.oktober 2022.

    pohlep je hudičevo delo, pohlep je smrtni greh. hepi?

Sorodne novice