Šport > Moto športi
20807 ogledov

Dva dneva po tragediji in smrti dirkača umrla še njegova mama

Victor Steeman Profimedia
V torek je v bolnišnici v portugalskem Faru preminil talentirani, 22-letni dirkač razreda Supersport 300. Da je bila družinska tragedija še večja, je le dva dni pozneje zaradi srčnega zastoja umrla še njegova mama, 59-letna Flora van Limbeek, poroča nizozemsko portal Racesport.nl.

22-letni nizozemski motociklist Victor Steeman je umrl tri dni po sobotni nesreči na tekmi svetovnega prvenstva Supersport 300 v Portugalskem Portimau. Po padcu so mu pomagali z umetnim dihanjem, potem pa so ga s helikopterjem prepeljali v bolnišnico v Faru, kjer je umrl zaradi hudih poškodb glave. Njegova družina je po veliki izgubi in tragediji sicer sporočila, da je mladi dirkač ob smrti rešil pet drugih ljudi, saj je bil med darovalci organov. 

Victor Steeman Tragedija na stezi Šport Odlični mladi dirkač podlegel poškodbam po grozljivi nesreči

Le dva dneva po njegovi smrti pa je nizozemsko javnost pretresla nova slaba novica iz omenjene družine. Zaradi srčnega zastoja je namreč v četrtek umrla njegova mama, 59-letna Flora van Limbeek. Kot dodaja omenjeni nizozemski portal, so jo reševalci sicer poskušali oživljati, a bili pri tem neuspešni. 

Victor Steeman | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 1
  • Avatar Kimberley-Echo
    Kimberley-Echo 08:49 15.oktober 2022.

    Po nenadni izgubi otroka se nemalokrat zgodi, da kdo od staršev izgubi tudi smisel življenja. Takšen šok srce preprosto ne prenese dolgoročno.