Magazin > VIP
18741 ogledov

Urška Čepin: "Kako jih ni sram, to so moški, ki imajo doma družine!"

Urška Čepin Instagram
Mamo je v težkem obdobju peljala na počitnice, nadlegovalec pa izkoristil situacijo.

Urška Čepin se na družbenih omrežjih že več let sooča z različnimi nadlegovanji, a ta moški je šel predaleč. In to ravno v obdobju, ko je njena družina utrpela kar dve smrti. "Z mami sva šli po praznikih za nekaj dni na morje, da si po težkem obdobju malo odpočijeva in preživiva čas skupaj, on pa je situacijo izkoristil, na svojem profilu objavil mojo zgodbo in me označil, da je bilo videti, kot da sva na morju skupaj. Ljudje so me začeli spraševati, ali je moj fant, jaz pa ga sploh ne poznam, čeprav mi vztrajno piše že več let. In nisem edina. Oglasilo se mi je še veliko drugih žensk, ki so razkrile, da je nadlegoval tudi njih," je za zurnal24.si pojasnila Čepinova. 

"Takih nadlegovalcev imam na dnevni bazi veliko, ni pa mi bilo v redu, da so me spraševali, ali je moj tip. Sicer se mi je opravičil, a sem ga blokirala. Ne zdi se mi pomembno, da bi se ukvarjala s tem. Po vsem kar sem doživela, imam že trdo kožo in vem, da je v življenju veliko pomembnejših stvari. A kako jih ni sram? To so moški, ki imajo doma družine," še dodaja. 

Komentarjev 5
  • Idioti 08:42 12.november 2022.

    Če si prostitutka si pač prostitutka in če vsi vedo za tvojo tarifo , se ne čudi , če nekdo hoče plačat !

  • sam1 13:35 10.november 2022.

    Tisto o trdi koži pa zagotovo drži.....

  • Svobodnež 10:16 10.november 2022.

    Larifari. Če zapreš račun na družbenih omrežjih, imaš mir. Ampak - potem ne moreš vesoljnemu občestvu poročati, kdaj si šel kakat in kakšne kvalitete je bil kakec, ne moreš se hvalisati z raznimi fotkami na atraktivnih destinacijah, ne moreš kazat ...prikaži več deformiranih joškov itd. itd.

Sorodne novice