Magazin > VIP
13471 ogledov

Ta maneken je od natakarice dobil lekcijo svojega življenja

Reyn Du Preez Instagram
Reyn Du Preez se do ženske verjetno nikoli več ne bo tako vedel.

Južnoafričanka Sarah-Belgarion Van Niekerk, ki trenutno dela kot natakarica, je na svojem profilu na Instagramu objavila video varnostne kamere, v katerem se jasno vidi, kako jo je neki gost nadlegoval. Sarah ga je z dejanjem soočila, on pa se jo je še vedno poskušal dotikati. Tokrat se je vmešal njegov prijatelj in ga prijel za roko.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So on Friday night I was at work( I am currently a waitress)... and I happened to be serving this man Reyn Du Preez @reyndupreez and this happened. The video says it all, leaving me with little to add. . YOU ARE EXPOSED! And caught in the act! . It BREAKS my heart! I’ve watched it over and over again...feeling more like trash each time. Men of South Africa this is happens on regular basis...what are YOU going to do about it ? If you see your mate doing this CALL THEM OUT!, DON’T wait for them to get physical with women to call them out. Men of SOUTH AFRICA stop touching us inappropriately! . . To Reyn Du Preez’s friends, I thank you for stopping your friend when he continued to insult and humiliate me after touching me inappropriately🙏🏻, I only hope that more can be done next time.

A post shared by Sarah-Belgarion (@sarah_belgarion) on

Izkazalo se je, da gre za znanega manekena Reyna Du Preeza, ki ga je Sarah z objavo, v katerem ga je omenila, javno "pribila na križ“.  "Boli me srce! Video sem si večkrat ogledala in vsakič sem se počutila kot še večja smet. Južnoafriški moški, to se pogosto dogaja. Kako boste ukrepali? Če vidite, da se tako obnaša vaš prijatelj, ga soočite. /.../ Moški, ne dotikajte se nas več na neprimeren način,“ je ob videu zapisala svetlolaska.

Du Preez česar podobnega verjetno nikoli ve ne bo storil. Za svoje dejanje se je javno opravičil, kljub temu pa je največja agencija za modele in manekene v državi, Boss Models, z njim prekinila sodelovanje. 

Že poznate novi kulski kanal Joonglaa?

Komentarjev 1
  • Avatar Samilenka
    Samilenka 00:21 06.marec 2020.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite -- Bredhot.Com