Fotografije: V tej bolnišnici naj bi Meghan rodila

Foto: Profimedia meghan markle Foto: Profimedia meghan markle Foto: Profimedia meghan markle
Meghan Markle si je želela roditi doma, a se ji želja menda ni izpolnila.
Oglej si celoten članek

Meghan in Harry sta v ponedeljek ob 5.26 postala starša. Danes naj bi par sina predstavil javnosti in razkril njegovo ime.

Meghan si je želela roditi doma, ker pa je otrok zamujal, je morala v bolnišnico. Vsaj tako se govori. Vojvodinja naj bi rodila v bolnišnici Portland Hospital, ki velja za eno najbolj razkošnih bolnišnic v Veliki Britaniji. Porod naj bi v tej bolnišnici stal 27 tisoč evrov. Tukaj so rodile tudi Victoria Beckham, Geri Halliwell, žena Jamieja Oliverja in Sarah Ferguson, nekdanja žena princa Andrewa.

Soba je v bistvu apartma, v kateri je tudi dnevna soba in hladilnik s šampanjcem. Nosečnice si lahko izberejo ginekologa, med porodom pa so jim na voljo tudi drugi zdravniki in medicinske sestre, če ima mama težave z dojenjem, bodo priskrbeli celo dojiljo. Vsaka dodatna noč v bolnišnici stane 1400 evrov.

Magazin Meghan: Dvor po vsej verjetnosti pomotoma razkril otrokovo ime

Nekateri so v tej bolnišnici zapravili tudi več kot pol milijona evrov. "Naše stalne stranke so znane osebe, prihajajo pa tudi arabske princese,“ je povedal izvršni direktor bolnišnice in dodal: "Bogatim strankam damo vse, česar si želijo. Če želijo deset dodatnih sob, jih bodo dobili.“

Bolnišnica bo poskrbela tudi za fotografa, v trgovini, ki se nahaja tam, pa je mogoče naročiti srebrn ali bronasti odlitek nogice.

Za gurmanske užitke skrbi ekipa 13 kuharjev, ki bo mamicam pripravila vse, kar jim bo zadišalo.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.