Fraiser se je poročil

Foto: Žurnal24 Lani sta naznanila, da pričakujeta otroka, a zvezdnica je žal splavila. (Foto: F
Igralec Kelsey Grammer se je v New Yorku poročil s svojo zaročenko Kayte Walsh.
Oglej si celoten članek

56-letni igralec, najbolj znan po vlogi v seriji Fraiser, in 29-letna svetlolaska sta si večno zvestobo obljubila v petek popoldne v gledališču Longacre v New Yorku. Poročni zaobljubi sta si izmenjala kar sredi odra, ki je bil prekrit z belim cvetjem. Oder sta mladoporočenca za poročni obred, na katerem so bili prisotni prijatelji in družina, izbrala zato, ker sta se tam zaljubila.

Ženin je bil oblečen v temno sivo obleko, z belo srajco in zlato kravato, nevesta pa je imela svileno belo obleko in zlate čevlje. Po izrečenih zaobljubah se je začelo slavje s 150 svati v hotelu Plaza. Med povabljenimi sta bila tudi igralca Anjelica Huston in David Hyde Pierce.

Mladoporočenca sta začela zvezo le nekaj mesecev potem, ko se je igralec lani poleti po trinajstih letih zakona ločil od svoje žene Camille Grammer. Imata dva otroka, devetletno hčerko Mason in šestletnega sina Juda.

Za Grammerja je to četrti zakon. Z nekdanjo stevardeso Kayte je lani decembra naznanil zaroko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.