Magazin > VIP
32 ogledov

Fraiser se je poročil

Lani sta naznanila, da pričakujeta otroka, a zvezdnica je žal splavila. (Foto: F Žurnal24 main
Igralec Kelsey Grammer se je v New Yorku poročil s svojo zaročenko Kayte Walsh.

56-letni igralec, najbolj znan po vlogi v seriji Fraiser, in 29-letna svetlolaska sta si večno zvestobo obljubila v petek popoldne v gledališču Longacre v New Yorku. Poročni zaobljubi sta si izmenjala kar sredi odra, ki je bil prekrit z belim cvetjem. Oder sta mladoporočenca za poročni obred, na katerem so bili prisotni prijatelji in družina, izbrala zato, ker sta se tam zaljubila.

Ženin je bil oblečen v temno sivo obleko, z belo srajco in zlato kravato, nevesta pa je imela svileno belo obleko in zlate čevlje. Po izrečenih zaobljubah se je začelo slavje s 150 svati v hotelu Plaza. Med povabljenimi sta bila tudi igralca Anjelica Huston in David Hyde Pierce.

Mladoporočenca sta začela zvezo le nekaj mesecev potem, ko se je igralec lani poleti po trinajstih letih zakona ločil od svoje žene Camille Grammer. Imata dva otroka, devetletno hčerko Mason in šestletnega sina Juda.

Za Grammerja je to četrti zakon. Z nekdanjo stevardeso Kayte je lani decembra naznanil zaroko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.