Franco zanikal, da je spal z Lindsay

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Seznam ljubimcev, ki jih je v svoji postelji gostila Lindsay Lohan, ni pravilen.
Oglej si celoten članek

Igralec James Franco zatrjuje, da nikoli ni spal z Lindsay Lohan, ki je pred kratkim razkrila seznam slavnih oseb, s katerimi je spala.

Med 36 izbranci na seznamu, ki ga je zvezdnica pozabila v hotelu na Beverly Hillsu, nato pa se je znašel v javnosti, naj tako ne bi bilo Franca. Ta je izdal knjigo z naslovom Moving Pictures/Moving Sculptures: The Films of James Franco, kjer je omenil več zvezdnic, med njimi Lindsay, in sicer v pesmih. "Nič slabega nisem napisal o njih. Lindsay pa je o meni lagala, ko je razkrila seznam oseb, s katerimi je spala. In občutek imam, da je tisto, kar sem rekel jaz, precej manj, kot je ona."

35-letni Franco, ki je trenutno samski, je še zaupal, da si želi dolgoletnega razmerja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.