Franko Bajc zaradi nas vzdihoval: Oh, ne ne

Foto: joonglaa
Foto: joonglaa
Premagal je svoj strah.
Oglej si celoten članek

Tokrat je s kanalom Joonglaa svoj strah premagal resničnostni zvezdnik Franko Bajc, ki smo ga lahko videli v Survivorju, Kmetiji in v šovu Zvezde plešejo. 

Franka so ponesli v višave – na akrobatski polet z jadralnim letalom. "Od nekdaj imam rad višino, ampak do nje gojim tudi spoštovanje,“ je pred poletom povedal Bajc, ki so ga, preden je sedel v malo letalo, opremili s padalom. Nato mu je pilot zaupal, kaj mora storiti, ko sliši besede, ki jih ne želi slišati noben potnik: "Potegni rdečo.“ To namreč pomeni, da letalo pada.

"Nisem vedel, ali se jočem ali smejem. V glavnem super. Prehitro je bilo konec,“ je po letu povedal Franko.
No, glede na glasove, ki jih je spuščal, ne bi uganili, da bi izkušnjo takoj ponovil …

Več v videu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:12 29. Junij 2021.

    Keri simpatični mladec. Eden redkih udeležencev resničnostih šovov, ki zgleda, da ima pospravljeno podstreho.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.