Fredi Miler za infarkt krivi tudi svojo občino

Foto: Žurnal24 main
Foto: Žurnal24 main
Fredi Miler je v težavah.
Oglej si celoten članek

"Mečejo me iz občinskega stanovanja, ker ga prodajajo," nam je potožil Fredi Miler, ki se mora iz stanovanja izseliti konec aprila. Občina mu je sicer ponudila tri druga stanovanja, ki si jih je družina tudi ogledala, a z njimi ni bila zadovoljna. "V stanovanje, ki so nam ga ponudili, še pes ne bi šel. Tako nizko se ne bom spustil," pravi pevec, ki je pred kratkim doživel srčni infarkt, ki ga je po njegovem mnenju doživel tudi zaradi stresa, ki je nastal zaradi iskanja novega stanovanja. "Ko me je županja klicala, sem ji rekel, da sem srčni napad doživel zaradi stresa. Kar v obraz sem ji povedal."

dramatično Fredi Miler: "Za las so me rešili"

Fredi sedaj novo stanovanje išče tudi na lastno pest, izven občine Črna na Koroške. "Motijo me predvsem cestne povezave. Do Slovenj Gradca potrebuješ več kot eno uro. Po infarktu me malo skrbi. Vozim se sam, vse pojem v živo … Do konca maja sem odpovedal 17 koncertov. Tistih, ki ti pošiljajo položnice, ne zanima, zakaj nima denarja," nam je še zaupal Fredi in dodal, da je družina odvisna od njegovih prihodkov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 10:40 8. April 2018.

    “Znani pevec” 🤣🤣Fredi Miler v obcinskem stanovanju??? Tolk koncertov mu zagotovo prinese lepe denarce! Kje je Financna uprava da preveri …

  • ode
    22:38 7. April 2018.

    Toliko je "naložil" o težavah z občino in stanovanjskimi težavami, da se kar samo od sebe ponuja vprašanje, ali je …

  • ode
    18:31 7. April 2018.

    Čeferin že pripravlja tožbo proti občini. Uspeh je zagotovljen, ker čim sodnija ugleda Čeferina, da nekoga zastopa, se vsi userjejo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.