Magazin > VIP
6401 ogledov

Fredi Miler: "Za las so me rešili"

fredi miler Facebook
Fredi Miler nam je opisal, kaj se je z njim dogajalo, ko je v soboto stopil z odra.

Fredi Miler je lahko včeraj zapustil bolnišnico v Slovenj Gradcu, v kateri se je zdravil zaradi srčnega infarkta. "Zdravnik mi je povedal, da je moje življenje viselo na nitki. Za las so me rešili," je pevec povedal za Žurnal24 in opisal, kaj se je z njim dogajalo med in po nastopu.

"Prvo pesem sem odpel brez težav, med drugo pa sem občutil, da nimam več energije. Na odru sem sicer vedno poln energije. Pesem sem z zadnjimi močmi odpel, ko sem stopil z odra, pa sem rekel prijatelju, da me leva roka zelo boli. Nekaj minut pozneje sem začel bruhati in se zgrudil. Gasilec mi je rekel, da gre verjetno za infarkt. Imel je prav."

Fredi, ki se že lep čas zdravi zaradi visokega pritiska, je imel veliko srečo, da je ponj tako hitro prišel rešilec. Dogodek ga je prestrašil, zato bo sedaj spremenil svoj življenjski slog. "S prekomerno težo nimam težav, jedilnik pa moram spremeniti. Pa tudi kaditi bom nehal. To je zelo težko, saj kadim že 30 let," nam je še zaupal Miler, ki se zaveda, da se mora v tem trenutku posvetiti svojemu zdravju in izogibati stresu, zato je tudi do konca maja odpovedal vse nastope.
 

Komentarjev 1
  • ode 08:22 29.marec 2018.

    Vredi je vaca, ni kaj. Želim mu hitro okrevanje, da bo lahko "nategnil" še katero.