Fu**ing pod video nadzorom

Foto: Žurnal24 Prebivalci avstrijskega mesta so že velikokrat ostali brez table z napisom njiho
Oblasti avstrijske vasi Fu**ing so pred znakom, ki označuje začetek vasi, postavile varnostne kamere. Trikrat lahko ugibate, zakaj.
Oglej si celoten članek

Avstrija ni znana le po guvernerju Kalifornije Arnoldu Schwarzeneggerju, ampak tudi po vasici z imenom Fu**ing (prevod prekleto v tem primeru ni primeren, op. a.).

Vasica se nahaja v bližini Salzburga, Fu**ingčanov pa je 104. In ti so jezni na nekatere predrzne turiste, ki se pred znakom vasi fotografirajo in snemajo v vročih pozah. "Prepričan sem, da mislijo, da so edini, ki so se tega spomnili. Siti smo turistov. Smo zelo tradicionalni, zato smo nad tovrstnim obnašanjem šokirani," je povedal eden od vaščanov.
Da bi turiste odvrnili od teh nesramnosti, so pri znaku zdaj postavili varnostne kamere. "Morda jih bo to odvrnilo od neprimernega poziranja," je še dodal prebivalec te vasi.

Ime je vas po vsej verjetnosti dobila po lordu Focku. Leta 2004 so se vaščani odločili proti spremembi imena, pa čeprav oblasti vsako leto zapravijo pravo premoženje za nove znake, ki so zelo zaželeni suvenirji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.