Magazin > Bizarno
0 ogledov

Fu**ing pod video nadzorom

Prebivalci avstrijskega mesta so že velikokrat ostali brez table z napisom njiho Žurnal24 main
Oblasti avstrijske vasi Fu**ing so pred znakom, ki označuje začetek vasi, postavile varnostne kamere. Trikrat lahko ugibate, zakaj.

Avstrija ni znana le po guvernerju Kalifornije Arnoldu Schwarzeneggerju, ampak tudi po vasici z imenom Fu**ing (prevod prekleto v tem primeru ni primeren, op. a.).

Vasica se nahaja v bližini Salzburga, Fu**ingčanov pa je 104. In ti so jezni na nekatere predrzne turiste, ki se pred znakom vasi fotografirajo in snemajo v vročih pozah. "Prepričan sem, da mislijo, da so edini, ki so se tega spomnili. Siti smo turistov. Smo zelo tradicionalni, zato smo nad tovrstnim obnašanjem šokirani," je povedal eden od vaščanov.
Da bi turiste odvrnili od teh nesramnosti, so pri znaku zdaj postavili varnostne kamere. "Morda jih bo to odvrnilo od neprimernega poziranja," je še dodal prebivalec te vasi.

Ime je vas po vsej verjetnosti dobila po lordu Focku. Leta 2004 so se vaščani odločili proti spremembi imena, pa čeprav oblasti vsako leto zapravijo pravo premoženje za nove znake, ki so zelo zaželeni suvenirji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.