Fuj! Takšni so nohti po šestih letih geliranja

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Krvava resnica ...
Oglej si celoten članek

Gelirani nohti in permanentni lak so že nekaj let trend. Nohti so vedno videti brezhibno in ženske imajo z njimi manj dela, a videz vara. Kaj se skriva pod gelom, je sedaj razkrila uporabnica družbenih omrežij, Amelia Perrin, ki že šest let hodi na omenjene manikure.

Po tem, ko so jo njene sledilke spraševale za nasvet, jih je Amelia šokirala z grdo resnico. Pokazala jim je, kakšno je sedaj stanje njenih naravnih nohtov in verjetno marsikatero odvrnila od naslednjega obiska v lepotnem salonu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 11:21 9. Januar 2019.

    To se zgodi, če ti nohte dela nekdo, ki se na to ne spozna. Jaz hodim v Estrada studio, kjer …

  • 20:41 3. November 2017.

    Ni šans da je tole po 6 letih obiskovanja nekega salona kjer ti gelirane nohte dela profesionalka. Namreč tole črno …

  • 18:30 20. Avgust 2017.

    Totalni idioti,nerazgledani in brez mozganov in brez logicnega nacina razmisljanja.Saj pa noht RASTE,tak rezultat je tudi po samo dvomesecnih geliranih …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.