Magazin > Lepota & telo
41124 ogledov

Fuj! Takšni so nohti po šestih letih geliranja

amelia perrin Instagram
Krvava resnica ...

Gelirani nohti in permanentni lak so že nekaj let trend. Nohti so vedno videti brezhibno in ženske imajo z njimi manj dela, a videz vara. Kaj se skriva pod gelom, je sedaj razkrila uporabnica družbenih omrežij, Amelia Perrin, ki že šest let hodi na omenjene manikure.

Po tem, ko so jo njene sledilke spraševale za nasvet, jih je Amelia šokirala z grdo resnico. Pokazala jim je, kakšno je sedaj stanje njenih naravnih nohtov in verjetno marsikatero odvrnila od naslednjega obiska v lepotnem salonu.

Komentarjev 4
  • tasa 11:21 09.januar 2019.

    To se zgodi, če ti nohte dela nekdo, ki se na to ne spozna. Jaz hodim v Estrada studio, kjer delajo profesionalke. Zelo priporočam vsaki, ki si želi urejene nohte. Hitro in kvalitetno naredijo nohte, ki držijo tudi po en ...prikaži več mesec. Če jih ne želiš več, ti jih previdno odstranijo, noht pa je pod gelom nepoškodovan. Če pa sam dol trgaš, pa se seveda to zgodi.

  • jana18 20:41 03.november 2017.

    Ni šans da je tole po 6 letih obiskovanja nekega salona kjer ti gelirane nohte dela profesionalka. Namreč tole črno so vidni ostanki gela. In taki nohti nastanejo ko ti nanesejo gel, čez seveda poljubni lak, potem pa ti po ...prikaži več 4 tednih, ko ti začne gel odstopat, namesto da greš takrat vse skupaj zamenjat (kjer ti previdno pobrusijo odvečni gel, da pri tem ne ranijo tvojega nohta), začneš ti malo sama brusit, pa malo z zobmi vmes rinit,dokler ti ne rata vsega skup dol potegnit. Ja potem je pa tole ja

  • Klementina8 18:30 20.avgust 2017.

    Totalni idioti,nerazgledani in brez mozganov in brez logicnega nacina razmisljanja.Saj pa noht RASTE,tak rezultat je tudi po samo dvomesecnih geliranih nohtih.Povedano iz prakse.Je pa logicno,da se naraven noht pobrusi in nanese gel in se druge zadeve in potem lak in ...prikaži več pod lucko.V tem primeru je 6 let,enako bi bilo po cca 2 mesecih.Logicno,ce si sam strgas geliran noht ,zraven pa se celo plast svojega,naravnega nohta.Je cist normalno,da je noht oziroma tkivo pod nohtom bolece in obcutljivo.Bedaki